Την νίκη που θα ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας εν όψει της συνέχειας θέλει ο Κισσαμικός στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ο.Φ. Ιεράπτερας, για την 2η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία της χανιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, με τον Βασίλη Γκούμπλια να υπολογίζει στις υπηρεσίες 20 ποδοσφαιριστών.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ζαχ. Κομπογεννητάκης και οι τραυματίες Κουρινάκης και Περδικάκης.
Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι Βλαχάκης, Συροκάκης, Ντεντάκης, Μουρκάκης, Καρβουνιάρης, Ρουσάκης, Φραγκιουδάκης, Τσεσμελής, Κουλάκης, Μπαγλατζής, Περαθωράκης, Χατζηλιόντας, Δαμανάκης, Παπαθανασίου, Περράκης, Σαλταπίδας, Σουχλάκης, Δρακάκης, Τουλουπάκης.

Παρουσίαση του ύμνου

Ο Κισσαμικός πάντως επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις πριν την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού (04/11, 15.00), ενώ θα παρουσιαστεί και ο ύμνος της ομάδας, τον οποίο έγραψε ο Ηλίας Χορευτάκης.

“ΚΥΡΙΑΚΗ 4/11 ΣΤΙΣ 3.00 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..”ΦΙΛΕ ΚΙΣΣΑΜΙΤΗ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!” Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!” αναφέρει η σχετική πρόσκληση του συλλόγου του Καστελίου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook