«Είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με δύο επιλογές, από τις οποίες η μία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η άλλη απόλυτα καταστροφική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία».

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίζονται ιδεολογικά, αλλά συνεργάζονται με συνέπεια για την οριστική έξοδο από την κρίση, και θέλουμε η ΔΗΜ.ΑΡ. «να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα».

Αναφερόμενος στα εσωτερικά του κόμματός του ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εντάσεις. «Η εμπειρία είναι τραυματική, αλλά δεν κρυβόμαστε, ούτε υπεκφεύγουμε, αλλά αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για δημαγωγία και τσάμπα ελπίδα.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ο άμεσος στόχος είναι να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρήματα στη χώρα ώστε να αποκατασταθεί η ρευστότητα, και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα και στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «η Ελλάδα έφτασε στα όριά της και καλά θα κάνουν οι ευρωπαίοι να μην παίζουν με την φωτιά».

 

skai.gr