«Είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με δύο επιλογές, από τις οποίες η μία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η άλλη απόλυτα καταστροφική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία».

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίζονται ιδεολογικά, αλλά συνεργάζονται με συνέπεια για την οριστική έξοδο από την κρίση, και θέλουμε η ΔΗΜ.ΑΡ. «να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα».

Αναφερόμενος στα εσωτερικά του κόμματός του ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εντάσεις. «Η εμπειρία είναι τραυματική, αλλά δεν κρυβόμαστε, ούτε υπεκφεύγουμε, αλλά αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για δημαγωγία και τσάμπα ελπίδα.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ο άμεσος στόχος είναι να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρήματα στη χώρα ώστε να αποκατασταθεί η ρευστότητα, και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα και στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «η Ελλάδα έφτασε στα όριά της και καλά θα κάνουν οι ευρωπαίοι να μην παίζουν με την φωτιά».

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook