Μπορεί η Ιλιάνα Καλαμπρό να είναι γνωστή στην Αργεντινή από την τηλεοπτική της πορεία, όμως πλέον θα αποκτήσει το δικό της κοινό και στην Ιταλία από την ενασχόλησή της με την πολιτική. Η 46χρονη μητέρα δύο παιδιών επελέγη να είναι υποψήφια του κόμματος «Ιταλοί για την Ελευθερία» που συνδέεται με τον Λαό της Ελευθερίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ώστε να εκπροσωπήσει τους Ιταλούς της Λατινικής Αμερικής. «Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα. Θα εκπροσωπήσω τους Ιταλούς που ζουν στο εξωτερικό. Αλλωστε πέντε εκατομμύρια Ιταλοί ζουν στη Νότιο Αμερική.

Γνωρίζω τα προβλήματά τους και μπορώ να τους δώσω απαντήσεις», δήλωσε ενθουσιασμένη με το άνοιγμα σε μια νέα καριέρα η Καλαμπρό.

Βέβαια την είδηση της υποψηφιότητας καυτηρίασαν πολλά έντυπα στην Ιταλία και την Αργεντινή, με δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο τηλεοπτικό παρελθόν της Καλαμπρό σε σόου δεύτερης διαλογής, αλλά και στις καυτές φωτογραφίσεις της όπου εμφανίζεται ελαφρώς ενδεδυμένη. Όπως ήταν αναμενόμενο οι περισσότεροι έκαναν λόγο για την εμμονή του Καβαλιέρε να επιλέγει εντυπωσιακές γυναίκες για να απαρτίζουν το κόμμα του.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook