Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσουν το γήπεδο, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, εξαπολύοντας κατά μέτωπο επίθεση στον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη.

Ειδική αναφορά γίνεται στον αείμνηστο «πρωτοπόρο φίλαθλο « Θοδωρή Παπαδόπουλο που συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατο του.

«Σάββατο στις 15:00 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν και πάλι στο Γεντί Κουλέ. Ένα παιχνίδι που κανείς μας δεν πρέπει να λείπει. Ένα ματς που πρώτα από όλους εμείς θα σκοράρουμε.

Πάμε να γεμίσουμε τον δικό μας ναό. Να δείξουμε και πάλι ότι η κατηγορία αυτή δεν μας σηκώνει. Να σηκώσουμε τον ΟΦΗ, τον δικό μας ΟΦΗ και πάλι ψηλά.

Όλοι με τα κασκόλ στα χέρια να ζεστάνουμε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και να κάνουμε τους άλλους να νιώσουν την ανάσα μας.

Στο πρωτάθλημα της αθώωσης ¨δήθεν στημένων¨, των κασετών, της διαφθοράς του στοιχήματος και του ΑΣΣΟΣ ημίχρονο ΔΙΠΛΟ τελικό, των διαιτητών που ο Κομπότης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να μας επιβάλλουν στα play off, θα δώσουμε μια δυνατή απάντηση το Σάββατο.

Ανθρωπάκια όπως τον Βολιώτη Δαλούκα, όπως τον Καλόπουλο, Σταθόπουλο και όλους αυτούς που στέρησαν την ομάδα από το να αγωνίζεται εκεί που ανήκει δεν θα τους αφήσουμε ξανά να στήσουν τον ΟΦΗ μας.

Έλατε λοιπόν να τους διδάξουμε το Σάββατο άλλο ένα οπαδικό σεμινάριο. Να δουν ακόμα μια φορά ότι κυρίαρχος και προστάτης αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος και κανένα στοίχημα, διαιτητής. Όλοι τα κασκόλ μαζί μας και φύγαμε…

ΥΓ. Θοδωρή πέρασαν κιόλας 2 χρόνια φίλε. Σαν χθες μας φαίνετε. Δεν σε ξεχάσαμε. Άλλωστε μας συντροφεύεις πάντα όπου και αν πάμε.

Καλά να περνάς εκεί πάνω φίλε…

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook