Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Ο 19χρονος Demarco Myles, όχι μόνο βίασε μία φοιτήτρια αλλά της άφησε και το τηλέφωνό του σε περίπτωση που εκείνη ήθελε να ξαναβρεθούν και να επαναλάβουν τη βραδιά που πέρασαν μαζί.

Ο 19χρονος Demarco Myles από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ βίασε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα μία 24χρονη φοιτήτρια, στο δωμάτιο της εστίας όπου εκείνη διέμενε. Φεύγοντας, της έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό του όνομα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, και της το άφησε χωρίς να σκεφτεί προφανώς ότι η κοπέλα θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν βίασε την 19χρονη, καθώς εκείνη συναίνεσε στη σεξουαλική πράξη, ωστόσο η κοπέλα υποστηρίζει ότι εκείνος πήγε στο δωμάτιό της κι όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει εκείνος την χτύπησε στο κεφάλι και την βίασε. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, καθ' όλη τη διάρκεια του βιασμού κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό της και την απειλούσε.

Η φοιτήτρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου αναρρώνει. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Myles να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της εστίας λίγο πριν την επίθεση.


newsbeast.gr