Πανεύκολο έκανε το έργο των αστυνομικών ένας 19χρονος βιαστής, καθώς, μετά τη σεξουαλική επίθεση σε μια φοιτήτρια, της άφησε τον αριθμό του τηλεφώνου του σε περίπτωση που της άρεσε και εκείνη ήθελε να ξαναβρεθούν.

Ο Ντεμάρκο Μάιλς από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ βίασε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα μια συνομήλική του φοιτήτρια, στο δωμάτιο της εστίας όπου εκείνη διέμενε. Φεύγοντας, της έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό του όνομα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, χωρίς να σκεφτεί προφανώς ότι η κοπέλα θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν βίασε τη 19χρονη, καθώς εκείνη συναίνεσε στη σεξουαλική πράξη, ωστόσο η κοπέλα υποστηρίζει ότι τη χτύπησε και ότι καθ\’ όλη τη διάρκεια του βιασμού κρατούσε ένα μαχαίρι στον λαιμό της. Μετά τη σύλληψή του αποδείχθηκε ότι έχει βιάσει ακόμη μία γυναίκα, 24 ετών, μία εβδομάδα πριν από τη δεύτερη επίθεση, αλλά σε εκείνη δεν είχε δώσει ούτε όνομα ούτε τηλέφωνο. Μάλλον, στην πρώτη περίπτωση δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος απ\’ την επίδοσή του…

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook