Στην κάμερα της \”Μεσημερινής Μελέτης\” μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή όπου και αναφέρθηκε στο πώς της ανακοινώθηκε η απομάκρυνση της από την εκπομπή \”Μες στην καλή χαρά\”.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να μιλήσει για την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, αλλά και να σχολιάσει την αντικαταστάτρια της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

\”Δεν θα ακούσεις κάτι διαφορετικό. Θα πω αυτό που έχω ξαναπεί: Ήταν απόφαση του καναλιού, της διοίκησης. Με κάλεσαν και μου ανακοίνωσαν ότι η ομάδα πρέπει να γίνει ξανά πενταμελής και όχι εξαμελής. Δομικά, δηλαδή, η εκπομπή δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν καναπέ με έξι άτομα και με έναν καλεσμένο επτά άτομα. Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή έπαθα ένα σοκ και στεναχωρήθηκα λιγάκι. Στην πορεία είδα ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος. Κάθε εμπόδιο για καλό και αυτά συμβαίνουν. Όχι μόνο σε αυτά, αλλά σε οποιαδήποτε δουλειά\”, είπε αναφερόμενη στους λόγους απομάκρυνσής της από τον καναπέ του πρωινού.

Όσο για το εάν ξέρει την πραγματική αιτία που έληξε η συνεργασία της απαντά: \”Δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω γιατί. Ήταν μια απόφαση του καναλιού και δεν είχα να κάνω τίποτα άλλο παρά να τη δεχτώ. Από εκεί και πέρα, όλοι είχαν πει τα καλύτερα μέχρι και που έφυγα. Δεν γύρισε κάποιος ποτέ να μου πει \”έχουμε αυτό το παράπονο από εσένα και για αυτό πρέπει να αποχωρήσεις\”. Τώρα, αυτοί ξέρουν καλύτερα τους λόγους που σταμάτησα. Έκαναν κάποιες συσκέψεις και αποφάσισαν πως το άτομο που πρέπει να αποχωρήσει είμαι εγώ\”.

Αναφερόμενη στη Ναταλία Γερμανού είπε πως ήταν και συνεχίζει ναπαραμένει στο πλευρό της. “Τη Ναταλία την έχω ευχαριστήσει πολλές φορές και θα την ευχαριστήσω για άλλη μια φορά δημόσια. Όπως μου στάθηκε η Ναταλία, δεν μου έχει σταθεί κανένας άλλος!”, τόνισε το μοντέλο.

Ολοκληρώνοντας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αντικαταστάτρια της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: \”Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Κωνσταντίνα ήταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας. Βέβαια, στην αρχή έμπαινε και παρουσίαζε κάποια συγκεκριμένα θέματα, δεν ήταν σε όλο το τετράωρο της εκπομπής. Μετά, αποφάσισε ο σταθμός πως πρέπει η Κωνσταντίνα να βρίσκεται καθ\’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής και πως το άτομο που έπρεπε να αποχωρήσει ήμουν εγώ\”.

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook