Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση τροχαίας  \”Δες… τη ζωή ασφαλώς\” που διοργανώνει το τμήμα τροχαίας Χανίων και η Αστυνομική Διεύθυνση.

Στόχος της έκθεσης όπως είπε στο Flashnew.gr η Υπαστυνόμος Β΄ ΕΛ.ΑΣ κ. Σοφία Λογαρίδου, είναι να \”καλέσουμε την κοινωνία σε μια συστράτευση προστασίας της ίδιας από τα τροχαία ατυχήματα.\”

\"\"

Με δεδομένο όπως είπε κ. Λογαρίδου ότι κάθε ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη, γίνεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών.

Για το σκοπό αυτό προγραμματίστηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχουν και άλλοι φορείς όπως ο ΠΡΟ.Τ.Α, οι Σαμαρείτες, ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ κ.α \”όπου συζητάμε με τους μαθητές δίδοντας έμφαση σε εκείνους της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για θέματα που αφορούν την ίδια τους τη ζωή.\”

\"\"

Παράλληλα για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ετοιμάστηκε ένα πρωτοποριακό παιχνίδι, ένας περίπατος στην πόλη, με ασφαλείς κανόνες, ενώ παράλληλα προσφέρεται και η εμπειρία να βιώσουν  μια διαδρομή υπό την επήρεια οινοπνεύματος με τη βοήθεια γυαλιών προσομοίωσης μέθης.

\"\"

Επίσης ως κίνηση καλής θέλησης και κίνητρο για να μάθουν τα παιδιά τι πρέπει και τι, όχι θα κληρωθεί και ένα ποδήλατο, προσφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. Επίσης  θα κληρωθούν τρία κράνη και δύο εξάμηνης διαρκείας ασφαλιστήρια συμβόλαια για μοτοποδήλατα.

Η έκθεση ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook