Αν του το ζητούσαν επίσημα, θα το έκανε… Αυτό απαντά, ουσιαστικά, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν θα γραφτεί ξανά σε κάποια τοπική του ΠΑΣΟΚ, όπως τον καλούσαν «κύκλοι» του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως έγραψε νωρίτερα την Πέμπτη το protothema.gr, η Ιπποκράτους σκληραίνει τη στάση της έναντι των διαγραφέντων. Για τον Κώστα Σκανδαλίδη συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου έλεγαν ότι δεν μπορεί να είναι πλέον πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ.

«Οι βουλευτές εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι και εκτός ΠΑΣΟΚ» είναι το μήνυμα που στέλνουν. «Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, θα πρέπει να υποβάλουν αίτημα εγγραφής σε κάποια τοπική», προσθέτουν!

Τοποθετούμενος επί του ζητήματος, ο κ. Σκανδαλίδης είπε πως, σε κάθε περίπτωση, θα έφευγε από το ΙΣΤΑΜΕ. Σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του, επίσης, υποστήριξε ότι πρώτα θα πρέπει να καταλαγιάσει η δύσκολη φάση, ενώ σημείωσε ότι ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται μόλις πέντε μήνες στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του, την έκπληξή του για την εσωκομματική κατάσταση εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε «πηγαδάκι» δημοσιογράφων στη Βουλή το βράδυ της Πέμπτης.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook