Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (11/11, 17.15-NS3).
Ο Αραούχο Έτο μίλησε στην κάμερα της Nova πριν τον αγώνα με τη χανιώτικη ομάδα. 
Αρχικά σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση τη δική του: 

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και το ευτυχές γεγονός είναι πως κι η ομάδα μου είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και νιώθω πολύ καλά, τόσο σε επίπεδο φυσικής όσο και σε επίπεδο ψυχολογικής κατάστασης».

Για το πως εξηγεί το φαινόμενο ότι ο ΠΑΟΚ με καλύτερες εμφανίσεις σε προηγούμενα παιχνίδια δεν πήρε τ\’ αποτελέσματα που ήθελε ενώ στη Νέα Σμύρνη κέρδισε δίχως να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο σχολίασε: «Κατ αρχάς νιώθω πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος κερδίζοντας αγώνα εκτός έδρας, κάτι που είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε και το καταφέραμε απέναντι στον Πανιώνιο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά μέσα από τις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ σκληρά. Σιγά – σιγά φτάνουμε σ« ένα υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε αρκετά ψηλά κι ανάλογα με τη θέση θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Για το αν υπάρχει εξήγηση για τη δυσλειτουργία στην ανάπτυξη της ομάδας είπε: «Σίγουρα οι προπονήσεις με τον αγώνα είναι κάτι το διαφορετικό. Εγώ πιστεύω πως έχουμε καλή λειτουργία συνολικά αλλά και ειδικά στην ανάπτυξη. Δε διακρίνω κάποια δυσλειτουργία. Και μέσα από τις προπονήσεις θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο διορθώνοντας τις λεπτομέρειες που ίσως και να κάνουν τη διαφορά».
Τέλος ρωτήθηκε αν έχει παρακολουθήσει τον Πλατανιά και να καταθέσει την άποψη του για τη χανιώτικη ομάδα:  « Έχω δει τον Πλατανιά, κάποια παιχνίδια κι οφείλω να ομολογήσω πως παίζει πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για μας και γι αυτούς. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε κι ειδικά μέσα στην έδρα μας πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook