Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο Νίκος Κουρμπανάς, που μετά το \”διπλό\” πριν δυο σεζόν με την Κόρινθο έκανε ακόμα ένα στο Ε.Σ. Χανίων και με τον Παναιγιάλειο.
Ο τεχνικός των \”μελανόλευκων\” σχολίασε ότι όπως η ομάδα του έτσι και ο ΑΟΧ έχει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των \”μπλε\” Μουράτ Σεροπιάν.

\”Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανοικτό, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, δεν κρατήσαμε μπάλα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε με γκολ σε κάποιο σημείο. Για τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο αντίπαλος δεν έχω γνώμη. Ευχαριστούμε τον ΑΟΧ για τη φιλοξενία. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που θα πάρουν την άνοδο, αλλά πιστεύω ότι και ο ΑΟΧ έδειξε ότι έχει όλα τα στοιχεία για να είναι σε αυτό το γκρουπ. Θέλω να πω, όχι επειδή βρίσκεται μπροστά αλλά επειδή τον γνωρίζω γιατί τον είχα και παίκτη, ότι ο ΑΟΧ έχει έναν προπονητή με μέλλον. Του το είχα πει και πριν δέκα χρόνια όταν ξεκινούσε αυτή την πορεία ο Μουράτ Σεροπιάν ότι έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα προπονητή. Το ήθος του Μουράτ δύσκολα θα το βρει κανείς στις μέρες μας. Καλή συνέχεια του εύχομαι\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook