Με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται η Β’ ΕΠΣ Χανίων με το ενδιαφέρον αν επικεντρώνεται τόσο στην «μάχη» της ανόδου όσο και σε αυτήν της παραμονής. Τα πρωτοπόρα Ροδωπού υποδέχονται την σκληροτράχηλη ομάδα των Ν. Χανίων, ενώ ο Τιτάν παίζει στις Καλύβες με τον Απόλλωνα. Δύσκολη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Άμιλλα αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ανεβασμένο Παγχανιακό.

 

 

Στην υπόθεση της αποφυγής του υποβιβασμού η Ε.Θ.Κ έχει την ευκαιρία μετά από αρκετούς μήνες να πανηγυρίσει νίκη κόντρα στην ουραγό ομάδα των Σφακίων. Ο Ίκαρος στον Ταυρωνίτη θέλει τη νίκη για να νοιώθει πιο άνετος κόντρα στο Νέο Αστέρα που αναζητεί βαθμούς για να φύγει από τις τελευταίες θέσεις. Στον Βάμο η Δάφνη θα φιλοξενήσει τον Χάλη σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ το πρότελευταίο ΙΝΚΑ δίνει εντός έδρας ματς με τον Διαγόρα. Τέλος υπάρχει και ο θεωρητικά αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται ψηλά αλλά δεν προλαβαίνουν την άνοδο, τον Ελ. Βενιζέλο και τον Πλάτανο.

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστική ανάμεσα σε Χάλη και Τιτάν ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 16.00

 


Σάββατο 26 Μαρτίου (15.00)

 

Ελ. Βενιζέλος – Πλάτανος στο Ελπίς-Νίκη

Γιαννουλάκης (Λεκάκης – Καλφάκης)

 

Δάφνη – Χάλης στον Βάμο

Χρυσός (Μάρκου – Αναστασάκης)

 

Ροδωπού – Νέοι Χανίων στο Κολυμβάρι

Ντοκάκης (Μαραγκουδάκης – Χαροκοπάκης)

 


Κυριακή 27 Μαρτίου (10.30)

 

ΙΝΚΑ – Διαγόρας στα Νεροκούρου

Τριανταφύλλου (Πετενάτος – Διαμαντής)

 

Ε.Θ.Κ. – Σφακιά στα Καθιανά

Φανιουδάκης (Πρόκας – Γιουματζίδης)

 

Ίκαρος Τ. – Ν. Αστέρας στον Ταυρωνίτη

Δημοβασίλης (Αποστολάκης – Μαραγκουδάκης)

 


Κυριακή 27 Μαρτίου (16.00)

 

Παγχανιακός – Άμιλλα στη Μ. Ελιά

Κανελάκης (Πετενάτος – Διαμαντής)

 

Τιτάν – Απόλλων στις Καλύβες

Λέττας (Λεκάκης – Γιουματζίδης)