Κάλεσμα για την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/11, για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ιδρύματος.

Με σύνθημα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ο Σύλλογος αναφέρει:

"Τραγικές ώρες περνά το νοσοκομείο μας. Τεράστιες ελλείψεις σε υγειονομικό και αναλώσιμο υλικό, μειώσεις των εφημεριών του ιατρικού προσωπικού, καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση των ασθενών και οριακή την λειτουργία του νοσοκομείου. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην μνημονιακή Ελλάδα το σχέδιο για την Ιεράπετρα αλλά και όλο τον νομό, είναι το κλείσιμο των νοσοκομείων, η μειωμένη πρόσβαση των κατοίκων στο αγαθό της υγείας και όχι μόνο βέβαια.

Όλοι εμείς, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μαζί με τους κατοίκους της Ιεράπετρας, έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε.
• Ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε ότι μας ανήκει.
• Δεν θα αφήσουμε το νοσοκομείο μας να κλείσει.
• Η υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση σημαίνει κλείσιμο.

• Όλοι μαζί, όπως όλη την προηγούμενη περίοδο, μπορούμε να ματαιώσουμε αυτά τα σχέδια.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο αγώνα, γιατί έχουμε δίκιο, γιατί με την υγεία την δική μας και των παιδιών μας δεν παίζουμε.

Ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας διοργανώνει το Σάββατο 24 Νοέμβρη και Ώρα 9 μ.μ, στο παραλιακό σχολικό συγκρότημα μια βραδιά για το νοσοκομείο μας. Φαγητό, ποτό αλλά και ζωντανή μουσική από τους "επιστήμονες" θα μας φέρουν ξανά κοντά, να διασκεδάσουμε, και να ενημερωθούμε. Γιατί η υγεία μας είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Τα έσοδα θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του νοσοκομείου και τις ανάγκες του συλλόγου.»