Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 79χρονου άνδρα ο οποίος είχε χαθεί από χθες το πρωί από το Κλίμα του Δήμου Φαιστού. Ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος πάσχει από αλτσχάιμερ βρέθηκε στις 17.45 σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Στην ανεύρεση του 79χρονου ο οποίος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν είχε χαθεί δυο ακόμα φορές έλαβαν μέρος άνδρες της αστυνομίας του τμήματος Μοιρών καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΕΜΑΚ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μοιρών.

Ανακοίνωση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Μοιρών:

Βαθιά συγκίνηση και επιβεβαίωση της αναγκαιότητας του εθελοντισμού διακατέχει το Περιφερειακό μας Τμήμα.

Στις 16 Νοεμβρίου 2012 μετά από 24ωρη προσπάθεια του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του Ε.Ε.Σ. ανευρέθη τελικά ο αγνοούμενος Λ.Μ. κάτοικος Δ,Δ, Κληματος Δ.Φαιστού .

Ο Λ.Μ. εξαφανίστηκε από το σπίτι του το πρωί της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2012. Από το απόγευμα της ίδιας μέρας που ειδοποιήθηκε το Σώμα Σαμαρειτών ξεκίνησε η έρευνα και την επόμενη ημέρα η προσπάθεια ανεύρεσης του αγνοουμένου συνεχίστηκε με δύναμη του Σώματος Σαμαρειτών που ανέρχονταν σε 20 εθελοντές.

Στις 17:15 ο 80χρονος αγνοούμενος βρέθηκε από τους Εθελοντές Σαμαρείτες σε μεγάλο ύψωμα περίπου 3,5 χλμ δυτικά του Κλήματος.

Του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και με την συνοδεία Σαμαρειτών διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Μοιρών και στην συνέχεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Για μια ακόμα φορά τα ανθρωπιστικά ιδεώδη του Ερυθρού Σταυρού έγιναν πράξη.

Θερμά Συγχαρητήρια στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επιτυχία τους αυτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook