Δεν αισθάνεται ανασφαλής στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου, παρά το διάστημα της αγωνιστικής κρίσης που περνάει η ομάδα των Χανίων.

Ο 47χρονος τεχνικός μετά το βαρύ 4-0 από τον Πανιώνιο δήλωσε «Το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, κέρδισε δίκαια. Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω αν έχω προσφέρει ή όχι. Βέβαια, κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και κάθε φορά που χάνουμε, στενοχωριόμαστε». 

Για το αν πρέπει να παίζει πιο αμυντικά ο Πλατανιάς σχολίασε:  «Αν δείτε το πρώτο γκολ, το οποίο δεχθήκαμε από δικό μας κόρνερ, το δεύτερο έγινε πάλι από δικό μας λάθος, θα καταλάβατε πως χωρίς να γίνονται πολλές ευκαιρίες έρχονται τέτοια γκολ. Ο Πανιώνιος σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα και έπαιξε καλά σήμερα. Σήμερα γίνανε πολλά λάθη, ατομικά, στον αμυντικό τομέα. Παρότι σήμερα δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή μέρα, κάναμε φάσεις για γκολ. Θα άλλαζαν πολλά αν σκοράραμε στο 1-0, και για εμάς και για τον Πανιώνιο». 

Τέλος, σχετικά με την τακτική της ομάδας και τη γρήγορη αλλαγή του Μαραγκουδάκη είπε: «Ξέρουμε πως ο Πανιώνιος παίζει πολύ από τα άκρα και ειδικά από τα δεξιά. Ο Κανακούδης που χρησιμοποιήθηκε μπορεί να παίξει και χαφ και είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Μαραγκουδάκη. Έτσι, τον βάλαμε εκεί για να περιορίσουμε το δεξιό μπακ του Πανιωνίου. Όταν πέρασε στο παιχνίδι, αυτό είχε γίνει ήδη 2-0 και θέλαμε να σκοράρουμε, να πλησιάσουμε έστω στο 2-1. Η αλλαγή έγινε βάσει της τακτικής που είχαμε σχεδιάσει και της τακτικής που θέλαμε να ακολουθήσουμε στη συνέχεια».Λευτέρης Αντωνακάκης