Με δύο προπονητές που έχουν περάσει κατά το παρελθόν από τον Πανιώνιο συζητάει η Επισκοπή.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Θανάση Κολιτσιδάκη στην τεχνική ηγεσία και έχει προχωρημένες επαφές με τους Γιώτη Σταματόπουλο και Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Ο Σταματόπουλος είναι 39 ετών και έχει γεννηθεί στην Κολωνία. Κατέχει δίπλωμα Uefa Pro από τη σχολή προπονητών της Κολωνίας.

Την καριέρα του την ξεκίνησε προπονώντας ταλέντα στην περιοχή της Κολωνίας, για να αναλάβει στη συνέχεια βοηθός προπονητή στην U-21 της γερμανικής ομάδας, με την οποία κατέκτησε τα πρωταθλήματα 2003 και 2005. Το 2003 μάλιστα υπήρξε βοηθός προπονητή στην Εθνική Νέων της Γερμανίας.

Από το 2006 έως και το 2008 ήταν βοηθός του Λίνεν στον Πανιώνιο, τον οποίο ανέλαβε σαν πρώτος προπονητής από τις 3 Δεκεμβρίου 2008 έως και τις 30 Ιουνίου 2009, κατακτώντας την 8η θέση στη Super League.

Στη συνέχεια βρέθηκε σε Πόντιους Κοζάνης και Τύρναβο και την τρέχουσα σεζόν, παρότι ήταν κοντά στο να αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, είναι τεχνικός της Τάρτου (ομάδα Α\’ κατηγορίας Εσθονίας).

Ο Τερεζόπουλος από την άλλη ήταν παλιότερα στον Πανιώνιο και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού (μέχρι πέρσι στην Κ17). Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Πλατεία αλλά για ένα μήνα μόλις καθώς λύθηκε η συνεργασία του με τη διοίκηση.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook