Την διαβεβαίωση ότι δεν θα ληφθούν νέα περιοριστικά μέτρα, έδωσε στο flashnews.gr ο Υφυπουργός Εργασίας Β. Κεγκέρογλου.

Ο κ. Υπουργός αξιολογεί θετικά τις εξελίξεις για την Ελλάδα, μετά τη χθεσινή σύνοδο Κορυφής, ενώ χαρακτηρίζει επιτυχής την προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου όλο το βάρος τώρα εναποτίθεται της επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεγκέρογλου έχει ως εξής:

«Καταρχήν να πούμε ότι με την χθεσινή απόφαση επιβεβαιώθηκε η επιτυχία της προσπάθειας του Πρωθυπουργού που με την άτυπη σύνοδο σήμερα της 11ης Μαρτίου που είχαμε και αφορά την διευθέτηση ενός θέματος που αποτελεί θηλιά για την οικονομία της χώρας.

Μετά λοιπόν από αυτήν την επιτυχία που άλλοι την αξιολόγησαν ως «ανάσα», που αποτελεί μια σοβαρή πραγματική βάση στην οποία μπορούμε να στηριχτούμε για να επιταχύνουμε και από Δευτέρα να δουλέψουμε όλοι στην κατεύθυνση της επανεκκίνησης της οικονομίας, αυτή η επιτυχία μπορεί να δώσει διεξόδους ούτως ώστε να μην ληφθούν άλλα περιοριστικά μέτρα, να μην υπάρχουν περαιτέρω επιβαρύνσεις στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Διότι η κοινωνία, οι πολίτες έχουν φτάσει στα όρια τους.

Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα το οποίο έχουμε καταθέσει που αφορά την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, παράλληλα με την επανεκκίνηση της οικονομίας, μπορεί να δώσει την προοπτική που χρειαζόμαστε χωρίς νέα περιοριστικά μέτρα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook