Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο 47χρονος προπονητής φιλοξενήθηκε στο \”Αθλητικό Metropolis\” και την εκπομπή \”Τρίτο Ημίχρονο\”, μιλώντας για το \”διαζύγιο\” με τη χανιώτικη ομάδα.

«Όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Είχαμε καλή χρόνια και είναι μεγάλη επιτυχία εκεί που βρίσκεται η ομάδα. Όταν όμως έρχονται 2-3 κακά αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να υπάρχει η απομάκρυνση του προπονητή. Έχει να κάνει και με τη φιλοσοφία της ομάδας, όταν δεν υπάρχει η εμπειρία και η κουλτούρα στον Πλατανιά είναι φυσιολογικό να ψάχνουν το θύμα στην ομάδα. Κάποιοι ήθελαν να εμφανίσουν ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά δεν κρατάω κακία σε κανένας γιατί ξέρω που βρίσκομαι, σε τι πρωτάθλημα» ανέφερε αρχικά ο \”Χάτζη\”, που σε ερώτηση για τον Αναστασιάδη είπε: «Θεωρώ πολύ καλή την επιλογή αυτή. Του εύχομαι τα καλύτερα και να παραμείνει μέχρι το τέλος σε αυτή τη θέση και ότι μου ζητήσει θα είμαι στη διάθεση του. Τον εκτιμώ πολύ».

Για τη συνέχεια της καριέρας του σχολίασε: «Άγνωστο , δεν υπάρχει κάτι τώρα. Θα είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο γενικά, γιατί με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook