Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή και την Δευτέρα. 

Στην ανακοίνωση αναφέρουν αναλυτικά:

 \’\’Έπειτα από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη 48ωρης απεργίας για την Παρασκευή 23-11-12 και τη Δευτέρα 26-11-12 με την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ για την ενίσχυση των κινητοποιήσεων.

Εν τω μεταξύ, κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και από σήμερα το πρωί τελούν υπό κατάληψη οι υπηρεσίες μας στα Χανιά (Αδειών Διαμονής, Αστικής Κατάστασης και Διοικητικού – Οικονομικού) ενώ συνεχίζεται για τέταρτη μέρα η κατάληψη του κτιρίου στην Αλμυρού 14 όπου στεγάζονται:

1. Η Διεύθυνση Διοίκησης

2. Η Διεύθυνση Οικονομικού και

3. Η Διεύθυνση Εθνικών Κληροδοτημάτων,
καθώς και του κτιρίου στην Ελευθέρνης & Συβρίτου 2 όπου στεγάζονται:

1. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

2. Η Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών Υποθέσεων
με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Αντιδρούμε στην παράνοια ενός νόμου που νομιμοποιεί τους πολιτικούς που θεσμοθέτησαν τις προσλήψεις και καταδικάζει σε ανεργία τους εργαζόμενους που έκαναν χρήση των διατάξεων και προσελήφθησαν.

Αντιτασσόμαστε στον εκφυλισμό των υπηρεσιών μας που με τη μείωση του προσωπικού αποδιοργανώνονται και κατόπιν θα καταστούν προβληματικές για να κατασυκοφαντηθούν ως ανεπαρκείς.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και συστράτευση για ένα πρόβλημα που αγγίζει όλους. \’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook