Στην Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Παγκρήτιου στο Ηράκλειο, θα πάρει μέρος η ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Πρεμιέρα για την ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία το σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στην Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του Παγκρήτιου στο Ηράκλειο.

Η ομάδα του Κώστα Τζιλιβάκη θα λάβει μέρος με 28 παιδιά και πιο συγκεκριμένα με 17 αθλητές και 11 αθλήτριες, εκδηλώνοντας έτσι την πρώτη αγωνιστική της συμπεριφορά για τη σαιζόν που ξεκινά.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο. Χανίων, ο φετινός στόχος για την ομάδα του δεν μπορεί να αξιολογηθεί με ασφάλεια την παρούσα χρονική στιγμή, αλλά αυτό θα συμβεί μετά το τέλος του χειμερινού πρωταθλήματος. Εξάλλου, όσο παραμένει αδιευκρίνιστο το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων, που αφορά όχι την πισίνα των 50 μέτρων αλλά τη μικρότερη, των 25μ., δεν μπορεί να υπάρξει καμία σοβαρή εκτίμηση για το πού ακριβώς θα τεθεί ο πήχης.

Σε κάθε περίπτωση, η αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Χ. έχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσε, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα παιδιά να είναι "φορτωμένα", όπως παρατηρεί ο Κώστας Τζιλιβάκης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου (25/11) και θα ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής (26/11).
Αμέσως μετά, στις 12.00 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του περιφερειακού οργάνου της Π.Ε.Κ.Υ.ΚΡ. έτσι ώστε να αποφασιστεί το πρόγραμμα για την χειμερινή περίοδο που ακολουθεί.  

Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αποτελούν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Μακρινάκης, Κτενιαδάκης, Τρουλλινός, Κάχρης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Γκαγκλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Σλέτνιοβ, Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Φουντουλάκης, Βασιλική Χατζηδάκη, Άννα Χατζηδάκη, Μυλωνάκη, Λελάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φωκά, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ξανθουδάκη.