Ανακοίνωση απάντηση του Φωκικού στις αναφορές του Εργοτέλη, στον απόηχο της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής, δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Φωκικός, όσα συνέβησαν στο Παγκρήτιο γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωκικός, αναφέρει:

\”Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ επιθυμεί να τοποθετηθεί στους ισχυρισμούς της ομάδας του Εργοτέλη, που προφανώς είχαν στόχο να δικαιολογήσουν την εμφάνιση των γηπεδούχων και υιοθετήθηκαν από μέρος του Τύπου περί… αντιποδοσφαίρου.

1) Αν μια ομάδα δικαιούνται τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης, αυτή είναι ο Φωκικός, καθώς ήταν η ομάδα που είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι. Το πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι παίχτη του Εργοτέλη στο 26’ και την μεγάλη ευκαιρία του Ταμπάκη στο 81’ που έγλειψε το δοκάρι των γηπεδούχων. Αντιθέτως ο Εργοτέλης ήταν αυτός που δεν έκανε ούτε μια κλασική ευκαιρία και επικροτούμε τις δηλώσεις του προπονητή μας στη συνέντευξη τύπου επί του θέματος.

2) Αυτά που έγιναν στο Παγκρήτιο γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και αναφερόμαστε σε όσα διαδραματίστηκαν στην κερκίδα των επισήμων, στην προκλητική συμπεριφορά του πάγκου του Εργοτέλη προς τον πάγκο του Φωκικού συμπεριλαμβανομένων και των «επισκέψεων» στον πάγκο μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στο τι επακολούθησε μετά την λήξη του αγώνα και στο πώς φυγαδεύτηκε με την προστασία ΜΑΤ από το γήπεδο η αποστολή της ομάδα μας.

3) Σχετικά με τις καθυστερήσεις που υποστηρίζει ο Εργοτέλης ότι έγιναν σκόπιμα από ποδοσφαιριστές του Φωκικού, απαντάμε ότι, δύο ποδοσφαιριστές μας, οι Σκαρίμπας και Essono αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού τους ενώ επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι, η μεγαλύτερη καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε μετά από τραυματισμό παίχτη των γηπεδούχων στα μισά του β΄ημιχρόνου, για τις οποίες δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία.

4) Ο Εργοτέλης δεν θα πρέπει να ξεχνάει την υπεροχή του Φωκικού στο τελευταίο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου, κατά την διάρκεια του οποίου δεν πέρασε ούτε την σέντρα, ενώ στο ίδιο διάστημα ανήκει και η φάση του πέναλτι.

5) Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Δημητρίου στα τελευταία λεπτά του αγώνα, διαπιστώνοντας την αγωνιστική ανυπαρξία του Εργοτέλη, θέλησε να βάλει και τρίτο επιθετικό στον αγώνα, έτσι πέρασε στο 85’ τον Λουκίνα για να παίξει δίπλα στους δύο επιθετικούς Ταμπάκη και Gomes στην θέση του χαφ Ευσταθίου.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας! Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ δεν επιθυμεί να δώσει την συνέχεια που έπρεπε να δοθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο Εργοτέλης γνωρίζει πολύ καλά το γιατί!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook