Στη συμβολή που είχε ο προκάτοχός του Γιάννης Χατζηνικολάου στη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Ο νέος τεχνικός του Πλατανιά αφού έκανε τις… συστάσεις με τους τοπικούς δημοσιογράφους και ανέφερε ότι δεν θέλουν να τον ενοχλούν γιατί του αρέσει η δουλειά και όχι τα λόγια στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι: \”Είμαστε χαρούμενοι από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Έκαναν αυτά που πρέπει να κάνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αγαπήσουν τη δουλειά τους και να κάνουν 3-4 πράγματα ώστε να είναι με όλη τη σημασία της λέξης επαγγελματίες. Τους είπα ότι ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να παίξουν καλά είναι για να ικανοποιήσουν τον πρώην προπονητή τους, που οι ίδιοι έδιωξαν! Επειδή ήρθα σε πολύ άσχημη μέρα για την ομάδα και την τοπική κοινωνία και χάσαμε ένα παλικαράκι 17 χρονών τους είπα ότι έχουν λόγο να παίξουν και γι\’ αυτό το παλικαράκι. Όταν έρχεται η νίκη μέσα από καλή παρουσία δεν μπορούμε να μην είμαστε χαρούμενοι\”.
Για τον αν άλλαξε τίποτα στην ομάδα είπε: \”Τίποτα δεν άλλαξα. Η αλήθεια είναι ότι με τη συμπεριφορά που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν κανένα. Αυτά τα παιδιά τα βοήθησε η Παναγία και κατάλαβαν πολύ γρήγορα τι θα πρέπει να κάνουν. Με την Παναγία θα προχωρήσουμε μπροστά για το στόχο μας. Από το 65\’ και μετά είχαμε προβλήματα με αναγκαστικές αλλαγές. Δεν ήταν μόνο ο Αργυρόπουλος και ο Αγκιλέρα. Ήταν και ο Ποτουρίδης που είχε πρόβλημα και γενικά από το 65\’ και μετά ξέρετε πόσοι παίκτες έμειναν από βενζίνη;\” και συνέχισε λέγοντας: \”Το θετικό είναι ότι τα παιδιά μπορούν πολλά περισσότερα. Δεν ήταν αυτό που έδειχναν στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε ίδιες γνώμες πάνω σε αυτό με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την ενημέρωση που μου παρείχε και την καλή συνεργασία που είχαμε. Καθημερινά μαθαίνω πράγματα από το ποδόσφαιρο. Η νίκη είναι του Γιάννη\”.

Σε ερώτηση για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία: \”Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Ο,τι και να γίνεται δεν θα δείτε κανένα από εμάς να τρέχει στους διαιτητές\”.

Για τις κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του αν τις επιδίωξαν δεν θέλησε να απαντήσει. Αναφορικά με το αν υπήρχε φόβος για τον αντίπαλο είπε: \”Απαγορεύεται να φοβηθούμε αντίπαλο. Και 18-0 να χάνουμε δεν πρέπει να φοβόμαστε κανένα\”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός ήταν κακός σχολίασε: \”Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ήταν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλά μπορεί να νόμιζαν ότι θα αντιμετώπιζαν άλλη ομάδα. Έχει αλλάξει προσωπικότητα και φιλοσοφία με τον Ρότσα και του εύχομαι καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Μπορεί να περάσει την Τότεναμ. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Τότεναμ. Μπορεί με καλή παρουσία και χωρίς δυσκολία να την περάσει\”.

Σε ερώτηση για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό απάντησε: \”Δεν ξέρω αν θα ζω αύριο. Ποιος Ολυμπιακός; Τι στρατηγικές μου λέτε; Αυτές είναι συζητήσεις για τα καφενεία\”.

Σε ερώτηση για το αν ήταν εντολή στον Ουκάρ να πλαισιώνει σε αρκετές φάσεις τον Αναστασάκο είπε: \”Έχω πολλή δουλειά με τα παιδιά αυτά και δεν έχω χρόνο για να αναλύω τέτοια πράγματα!\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook