Πρόκειται, για έναν 60χρονο συνταξιούχο τραπεζικό, που βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Κυριακής από τη σύζυγό του, στο σπίτι του στη Μακρινίτσα Πηλίου, πίσω από το Περιβαλλοντικό Κέντρο Μακρινίτσας.

Ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος στην κληματαριά, στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, o 60χρονος είχε πάρει σύνταξη, εδώ και μερικά χρόνια από την τράπεζα που εργαζόταν, ενώ έχει έναν γιο, που σπουδάζει στο εξωτερικό

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκτονιών, που οφείλονται στην κατάθλιψη ή άλλα ψυχολογικά προβλήματα, ασθένειες που οι ειδικοί σχετίζουν και με την οικονομική κρίση, στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στο Ν. Μαγνησίας, έχουν καταγραφεί πέντε περιστατικά αυτοκτονιών το 2009, 12 περιστατικά το 2010, δέκα το 2011, ενώ για το 2012, το συγκεκριμένο ήταν το έβδομο συμβάν αυτοκτονίας ανθρώπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook