Τέλος στα σενάρια για την δημιουργία νέου πρωταθλήματος κόντρα στην υπάρχουσα Σούπερ Λίγκα έβαλε ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως δεν προβλέπεται από πουθενά η δημιουργία μιας νέας λίγκας.

«Η διοργανώτρια αρχή της Super League είναι κατοχυρωμένη με νόμο, έχει το δικό της καταστατικό και δεν προβλέπεται από πουθενά η δημιουργία ενός νέου πρωταθλήματος. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γκρεμιστεί όλη η πυραμίδα, θα είναι σαν πυρηνική έκρηξη αν γίνει κάτι τέτοιο», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχολίασε την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια: «Ο Παναθηναϊκός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, είναι μέλος ενός συνεταιρισμού και εναπόκειται στη βούληση κάθε σωματείου να πάει στα πολιτικά δικαστήρια για θέματα που αφορούν αυτόν τον συνεταιρισμό, αλλά όχι για αγωνιστικά θέματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook