Αποκαλυπτική ήταν στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» η Φαίη Σκορδά που μίλησε για τη μητρότητα, τη συντροφικότητα, την ευτυχία στα χρόνια της τηλεοπτικής (και όχι μόνο) κρίσης και αποκαλύπτει πως ίσως το «γυαλί» να είναι τελικά ένας καθρέφτης, που μέσα από τη διαφάνειά του δείχνει το ποια είσαι πραγματικά.

Αν κάποια στιγμή η τηλεόραση τελειώσει, έχει αποφασίσει να πουλάει «παγωτά! Σκέφτομαι, βέβαια, ποιος θα τα αγοράζει και αυτά τώρα πια... Έλεγα πως και να μην δούλευα στην τηλεόραση, θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο και όταν με ρωτούσαν τι ακριβώς, απαντούσα ότι θα πουλούσα παγωτά. Σήμερα, λοιπόν, ζω το σήμερα. Δεν μπορείς να ζεις με το «αν» και με το «θα», γιατί χάνεις το «τώρα». Υπάρχει το σήμερα, οπότε αυτό ζω. Εάν κάποια στιγμή σταματήσει, τότε εντάξει. Γενικώς πάντως μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά - αν δεις λίγο την εκπομπή θα το καταλάβεις».

Η δημοσιότητα δεν ήταν κάτι που ονειρευόταν από μικρή, «γι’ αυτό και δεν είχα φανταστεί ότι θα ακολουθήσει όλο αυτό. Από την άλλη, δεν το καταλαβαίνω κιόλας, γιατί μπορεί μεν να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά η καθημερινότητά μου δεν αλλάζει. Είναι η ίδια που θα ήταν αν έκανα και μια οποιαδήποτε άλλη. Το να δουλέψω στην τηλεόραση ήταν κάτι που το ήθελα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που το κατάφερα. Μου άρεσε πάντα αυτό το αντικείμενο γιατί αγαπούσα την επαφή με τον κόσμο. Τα γύρω-γύρω μπορεί να υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα και τις βάσεις που έχεις από το σπίτι σου, για να κρατήσεις συγκεκριμένες αρχές. Η δουλειά μου δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο».


Δε διστάζει να αποκαλύψει και για ποιο λόγο μαλώνει με το σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα. «Δεν υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και πράγματα που δεν μου αρέσουν στον Γιώργο, υπάρχουν στιγμές. Δηλαδή, το χιούμορ του είναι αυτό που με κέρδισε, που με έκανε να τον ερωτευτώ. Αλλά όταν είσαι σε μια κατάσταση που το μωρό δεν τρώει, κάτι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο σπίτι και εκείνος συνεχίζει να κάνει πλάκα, ε, τότε λες «σταμάτα πια!». Υπάρχουν στιγμές που τον λατρεύω και στιγμές που λέω «φτάνει», όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια».


protothema.gr