Μετά τις μειώσεις των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας για τα ΑμεΑ, τους Πολύτεκνους και τους Τρίτεκνους, η Δημοτική Αρχή των Χανίων προωθεί για το έτος 2013 και τη μείωση των Δημοτικών Τελών για το σύνολο των δημοτών του Δήμου Χανίων. Στο Δ.Σ. που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη (μπορείτε να το παρακολουθήσετε live εδώ:http://www.chania.gr/municipality/weblive.html) συζητείται η έγκριση του εν λόγω θέματος.



Για τη μείωση των τελών είχε άλλωστε δεσμευτεί ο ίδιος ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αρχή του φετινού έτους. 

Όπως μάλιστα τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων πριν από λίγο \”…με την πολιτική μας, που βασίζεται στο νοικοκύρεμα των οικονομικών και τον εξορθολογισμό των δαπανών, ο Δήμος μας, προχωράει με ασφάλεια, σε σημαντικές μειώσεις των Δημοτικών τελών για το 2013. Με την κίνηση αυτή, η Δημοτική Αρχή των Χανίων αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκετε δίπλα στους δημότες με πολιτικές αλληλεγγύης, αντιλαμβανόμενη πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συμπολίτες μας λόγω της οικονομικής κρίσης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook