Μια νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού από έναν 31χρονο Μαροκινό στη Μπολόνια της Ιταλίας, ο οποίος αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του της έδωσε το τηλέφωνό του καθώς όπως της είπε ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Η νεαρή κατέβαινε από το λεωφορείο εχθές το πρωί όπως κάθε ημέρα για να πάει στο γραφείο που εργαζόταν. Ενώ περπατούσε ξαφνικά ένας άνδρας την πλησίασε από πίσω, της έβαλε το χέρι του στο λαιμό ακινητοποιώντας την και οδηγώντας την κάτω από κοντινή γέφυρα.

Εκεί αφού την χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο τη βίασε. Όταν όμως ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έργο του, της είπε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της, την ανάγκασε να του δώσει το τηλέφωνό της και έπειτα της έδωσε το δικό του ώστε να κρατήσουν επαφή.

Η άτυχη γυναίκα αφού ο άνδρας έφυγε, ο οποίος το πιθανότερο είναι πως την παρακολουθούσε συστηματικά, κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου τον κατήγγειλε και δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου του, οι άνδρες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο λοιπόν η αστυνομία εντόπισε τον 31χρονο και τον συνέλαβε με τη κατηγορία της άσκησης σεξουαλικής βίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook