Άγριος καυγάς με σκληρούς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής μεταξύ του Γεράσιμου Γιακουμάτου και του Στάθη Παναγούλη.

Βλέποντας τον κ. Παναγούλη να πίνει αμέριμνος τον καφέ του, ο κ. Γιακουμάτος θυμήθηκε τις δηλώσεις του κ. Παναγούλη σχετικά με το πόθεν έσχες του και βγήκε εκτός εαυτού.

«Δεν ντρέπεσαι ρε ψεύτη, ρε συκοφάντη που βγαίνεις και λες ότι έχω αγορασμένο διαμέρισμα στο Κολωνάκι και σπίτι στα βόρεια προάστια; Είσαι βουλευτής και λες τέτοια ψέματα; Ντροπή σου. Σε προκαλώ να πάμε τώρα σε συμβολαιογράφο. Κι άμα βρεις ότι έχω τίποτα από όλα αυτά θα στα γράψω δωρεάν», φέρεται να είπε ο βουλευτής της ΝΔ, σύμφωνα με τα parapolitika.

Αρχικά ο Παναγούλης έμεινε εμβρόντητος ωστόσο προσπάθησε να απαντήσει λέγοντας στον Γιακουμάτο: «Πήγαινε για κανένα μπάνιο στον Αστέρα και άσε με ήσυχο».

«Λες ότι πάω στο Αστέρα και κάνω μπάνιο. Θα πρέπει να ξέρεις ρε λασπολόγε ότι είμαι γιατρός και δούλευα για χρόνια πριν γίνω βουλευτής, δεν είμαι ανεπάγγελτος σαν εσένα. Ντροπή σου καραγκιόζη», απάντησε φανερά εξαγριωμένος ο κ. Γιακουμάτος.

newsbomb.gr