Στο τελευταίο οκτάλεπτο το \”μπλακ άουτ\” που υπέστη ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων τον οδήγησε στην ήττα με 3-4 από το Παλαιό Φάληρο.
Η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου με τυπικά γηπεδούχο τον ΝΟΧ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν \”άσφαιρες\”, με το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη να παίρνει προβάδισμα στην τρίτη περίοδο.
Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης το Π. Φάληρο με επιμέρους σκορ 2-4 κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει τη σημαντική νίκη.
Τα οκτάλεπτα: 0-0, 0-0, 1-0, 2-4
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης, Δασκαλάκης, Βιζυράκης, Βλοντάκης 1, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόουλος, Φλώρος Ανδ., Καπότσης, Ξενάκης, Σιώνης 3, Παναγούλης, Χάλαρης, Βερύκοκος, Ενλόι 1, Πανταζής, Αμπατζόγλου, Τσαγκάρης, Σπηλιωτόπουλος, Δραγώνας, Σαλτερής

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Αδαμάσογλου

Την Κυριακή (02/12) ο ΝΟΧ δίνει νέο αγώνα, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με τη Χίο, στις 10.00, για την 5η αγωνιστική.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook