Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε για το άδοξο τέλος της φιλίας του με το Στέλιο Καζαντζίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν τον συγχώρεσα ποτέ γιατί δεν μου φέρθηκε καλά», λέει ο καταξιωμένος δημιορυργός στο περιοδικό "ΕΓΩ", διευκρινίζοντας ότι οι λόγοι που κινήθηκε δικαστικά εναντίον του τραγουδιστή ήταν καθαρά ηθικοί: «Πήγα στα Δικαστήρια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα, ο Καζαντζίδης έβριζε χυδαία εμένα και την οικογένειά μου. Στην ουσία του έκανα ασφαλιστικά μέτρα για να μην με βρίζει. Μέσα στο δικαστήριο, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και με έβρισε χειρότερα από όλες τις φορές. Δεν πήγαμε για τα τραγούδια στα δικαστήρια. Μετά τα διεκδίκησα. Και τα κέρδισα».

O γνωστός καλλιτέχνης έχει αδυναμία στον Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα Αλεξίου. Του αρέσει ο Πασχάλης Τερζής και από τους νεότερους καλλιτέχνες ο Νίκος, Οικονομόπουλος. Λατρεύει τη θάλασσα, ενώ δεν είχε ποτέ καλή σχέση με το χρήμα. «Δύο φορές μου πρότειναν να πάω στο πρώτο Fame Story, δίνοντάς μου πολλά λεφτά. Δεν μου αρέσει να κρίνω. Δεν είμαι σοφός!», λέει ο ίδιος.

Η γνώμη του για τα ριάλιτι τραγουδιού; «Για μένα, είναι μια δυστυχία τα talent show. Είναι όμως στην νοοτροπία του Έλληνα, στο πλαίσιο της εύκολης δόξας και του ευκαιριακού κέρδους. Σίγουρα, ευνοούν κάποια παιδιά, αλλά όσοι δεν διακρίνονται τρέχουν στους ψυχιάτρους! Τους κάνουν να αισθάνονται βασιλιάδες, με τα φώτα, με τα κοριτσάκια που ουρλιάζουν και με τα πανό και μετά δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που είναι στο πάνελ και το κανάλι που κονομάει από τις διαφημίσεις».