Πολλά παραλειπόμενα είχε η κρίσιμη αναμέτρηση του Βάμου ανάμεσα σε Ακρίτα και Ρέθυμνο που ολοκληρώθηκε με \”λευκή\” ισοπαλία. Πέρα του τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα \”κους-κους\” που έγιναν έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

 

*Με…λυγμούς αποχώρησε στην αλλαγή του στο 16\’ ο Νεκτάριος Θεοδωρακάτος. Ο νεατός ποδοσφαιριστής του Ακρίτα γύρισε το πόδι του σε μια ανύποπτη φάση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά.

*\”Αυτό ήταν πέναλτι και τρία χρόνια φυλακη…\”!!! είπε με την πρώτη ευκαιρία διακοπής στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Κιοσσές στον διαιτητή Μουρτζάκη για την φάση του 24\’ όπου η ομάδα του ζήτησε πέναλτι με τον Κασσέλα.

*Τιμωρημένος είναι ο προπονητής του Ακρίτα, Τάκης Διακάκης, που παρακολούθησε το παιχνίδι πάνω από μια…καρότσα αγροτικού. Δίπλα του καθόταν ο παλαίμαχος της ΕΑΡ και του ΑΟΧ, Σταύρος Καλαϊτζιδάκης που είχε και στις δυο ομάδες αρκετούς φίλους.

*Ένα προσωπικό πρόβλημα του Καλπάκη τον ανάγκασε να ταξιδέψει παραμονή του αγώνα στην Αθήνα κι έτσι ο νεαρός επιθετικός δενμ μπόρεσε να ενισχύσει τον Ακρίτα και να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

*Αρκετοί φίλαθλοι από τον σύνδεσμο των οργανωμένων του ΑΟΧ \”Blue Boys\” βρέθηκαν στον Βάμο να παρακολουθήσουν την ομάδα του Τάκη Διακάκη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

*Ο προπονητής του ΑΟΧ, Γιώργος Προμπονάς, βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι στο οποίο αγωνιζόταν αρκετοί παίκτες τους οποίους είχε στον Πλατανιά κατά το παρελθόν (Τζαγκαράκης, Θεοδωρογλάκης, Χαλκιαδάκης, Μάνος, Μπραουδάκης).

*Πολύ καλοί φίλοι από τον στρατό είναι οι Μανόλης Θεοδωρογλάκης του Ακρίτα και Φίλιππος Μουρτζανός του Ρεθύμνου που τα έλεγαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook