Ο Πέτρος Κανακούδης συγκρούστηκε με συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού του Πλατανιά και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση γόνατος.
Από εκεί και πέρα Χουάν Αγκιλέρα και Λεωνίδας Αργυρόπουλος ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, αλλά δεν συμμετείχαν, για προληπτικούς λόγους στο δίτερμα.
Θέμα υπήρξε με τον Σαλόζε Ουντότζι, που δεν εκτελούσε σωστά κάποιες ασκήσεις και του δόθηκε εντολή από τον Άγγελο Αναστασιάδη να ακολουθήσει ατομικό.
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:
\”Με τους Χουάν Αγκιλέρα και Λεωνίδα Αργυρόπουλο να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις, αλλά να μη συμμετέχουν στο «οικογενειακό» διπλό για προληπτικούς, κυρίως, λόγους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Στη διάρκεια του διπλού ο Πέτρος Κανακούδης συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου να κάνουν λόγο για κάκωση γόνατος. Ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται, πάντως, να διεξαχθούν σήμερα. Σημειώνεται ότι η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, στο Μάλεμε.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook