Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ λειτουργεί συνολικά οκτώ Κοινωνικές Δομές («Βοήθεια Στο Σπίτι» και «Κ.Η.Φ.Η») , που δραστηριοποιούνται στις περιοχές Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακρωτηρίου, Νέας Κυδωνίας και Θερίσου, που εξυπηρετούν συνολικά περίπου 800 άτομα, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν χαμηλό βιοτικό επίπεδο, λόγω ανεπαρκούς οικογενειακού υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό, να συνεργαστούμε και να συμπαρασταθούμε, όλοι μαζί, στους συμπολίτες μας, προσφέροντάς τους αγάπη και χαρά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων διοργανώνει για την περίοδο των Χριστουγέννων με σκοπό την αγορά τροφίμων για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΗΦΗ του Δήμου μας.

Σήμερα απευθυνόμαστε σε σας με την έκκληση να ενισχύσετε με την έμπρακτη συνεισφορά σας την προσπάθειά μας αυτή, με σκοπό να απαλύνουμε, έστω και προσωρινά, τα προβλήματα των άπορων οικογενειών.

Για το λόγω αυτό παρακαλούμε τις επιχειρήσεις να προσφέρουν διάφορα είδη, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν με κλήρους.

Η συγκέντρωση των αντικειμένων θα γίνεται από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ την Παρασκευή 7/12/12 και ώρες 10:00-14:00 όπου ομάδα του Δήμου θα περάσει από τα καταστήματα για να συλλέξει τα δώρα.

Παρακαλούμε τους συνάδελφους εμπόρους να ετοιμάσουν όσα δωράκια θέλουν και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.