Ο Σύλλογος Ι.Κ.Ξ.Γ. (PALSO) Ν.Ηρακλείου ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση ρούχων, παπουτσιών, βιβλίων, παιχνιδιών, σχολικών ειδών, φαρμάκων κι άλλων ιατρικών ειδών μέχρι και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.

Καλούνται όσοι συμπολίτες μας μπορούν και θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας να παραδώσουν όποια κι όσα από τα παραπάνω είδη στα γραφεία του Συλλόγου PALSO (Εθνικής Αντιστάσεως 27 – 1ος όροφος, όπισθεν Galaxy) ή στο ΚΞΓ PALSO στο οποίο φοιτούν τα παιδιά τους.

Επίσης \”ο Σύλλογος Ι.Κ.Ξ.Γ. (PALSO) Ν.Ηρακλείου επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους τοπικούς βουλευτές, οι οποίοι αναγνωρίζοντας το δίκαιο των θέσεών μας σχετικά με το νέο νόμο για τον τρόπο αδειοδότησης των ΚΞΓ τις υποστήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο.

Στη συνάντηση της Τετάρτης 5ης Δεκεμβρίου 2012 των Προέδρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ι.Κ.Ξ.Γ (PALSO) κ. Μιχαηλίδη Γιάννη και του Συλλόγου μας κ. Χατζηδάκη Γιώργου με τον Υπουργό Παιδείας κ.Αρβανιτόπουλο Κωνσταντίνο και το Γ.Γραμματέα κ. Λάσκαρη Άγγελο, τους οποίους ευχαριστούμε που μας άκουσαν, δόθηκε η ευκαιρία να δοθούν εξηγήσεις για τις θέσεις κι απόψεις μας επί των διατάξεων του νόμου.

Θεωρούμε ότι η συνάντηση ήταν θετική κι εποικοδομητική κι είμαστε εν αναμονή διαμόρφωσης του σχετικού νόμου βάσει των όσων συζητήθηκαν.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook