Την ανησυχία και την διαμαρτυρία του για την κατάργηση του στρατολογικού γραφείου και των Χανίων και την δημιουργία ενός στρατολογικού γραφείου για ολόκληρη την Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο, εκφράζει σε επιστολή του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ.Βουλγαράκης.

Το θέμα είχε δημοσιεύσει απο τις 15 Μαρτίου το Flashnews.gr

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ.Βενιζέλο, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων \”η κατάργηση των 4 Σ.Γ. κάθε άλλο παρά υπηρετεί τις αρχές της Αποκέντρωσης και της Εξυπηρέτησης του Πολίτη, αρχές στις οποίες στηρίζεται η λειτουργία του «Καλλικράτη».

Αντίθετα η συγκεκριμένη πράξη θα δημιουργήσει ατελείωτη ταλαιπωρία στους πολίτες, αλλά και στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή των εργαζομένων σ’ αυτά, χωρίς λόγο, καθώς, για παράδειγμα, τα Σ.Γ. των Χανίων και του Ρεθύμνου στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια και δεν επιβαρύνουν το κράτος με επιπρόσθετη δαπάνη.\”

Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr ,η απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προβλέπει πως μέχρι το τέλος του 2011 θα έχουν καταργηθεί τα στρατολογικά γραφεία σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι και θα υπάρχει ένα στρατολογικό γραφείο στο Ηράκλειο (πιθανότατα στα γραφεία της Περιφέρειας) , το οποίο θα \”εξυπηρετεί\” ολόκληρο το νησί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook