Η Ιαπωνία δεν είναι μόνο η πλέον σεισμογενής χώρα αλλά και μια από τις πιο μοναχικές για τους κατοίκους της. Στις μεγαλουπόλεις οι ρυθμοί είναι "τρελοί" πράγμα που κάνει τους πολίτες να μην έχουν χρόνο για συναισθηματισμούς.

Έτσι η μοναξιά κυρίως τις βραδινές ώρες μεγαλώνει πράγμα που εκμεταλλεύονται διάφορες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες, για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.

Σύμφωνα με το Gizmodo, οι περισσότερες απευθύνονται σε άντρες πελάτες, προσφέροντάς τους γυναικεία συντροφιά, η εταιρεία Soine-ya Prime αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, φροντίζοντας για τη συντροφιά μοναχικών γυναικών.

Η εν λόγω εταιρία αναλαμβάνουν να βρουν στους υποψήφιους πελάτες ένα ταίρι για να περάσουν τη νύχτα, να τους αγκαλιάσει και να κοιμηθούν μαζί!

Όταν μια γυναίκα γίνει μέλος της εταιρείας μπορεί να προσλάβει έναν όμορφο, νεαρό άντρα. Οι υπηρεσίες που αυτός μπορεί να προσφέρει είναι να κοιμηθούν μαζί, να βγουν ραντεβού, να απολαύσουν ένα δείπνο, να της μαγειρέψει και να κάνει οικιακές δουλειές για αυτή.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει λίστα με απαγορευμένες ενέργειες από μέρους της πελάτισσας. Έτσι, αυτή απαγορεύεται να αγγίξει τα γεννητικά όργανα, ή οποιοδήποτε σημείο κάτω από τα ρούχα. Ακόμη, δεν επιτρέπεται να μπουν για ντους μαζί, να φιληθούν ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη επαφή που δεν προβλέπεται.

Για τις παροχές η εταιρία ζήτα 30.000 γιέν, δηλαδή 280 ευρώ για 7 ώρες. Η ταρίφα για τις 12 ώρες κοστίζει 450 ευρώ.


news247.gr