Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στον κόσμο του Ηρακλείου, η παρουσίαση των εκδόσεων ΊΤΑΝΟΣ του βιβλίου ‘Ταξίδι στην Κρήτη’, με κείμενα της Λογοπαθολόγου Μαρίας Ρουσοχατζάκη, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Η παρουσίαση έιχε διαδραστικό και χαρούμενο χαρακτήρα, με την συμμετοχή των παιδιών της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασοού, μαζί με τους δασκάλους τους Μαρία Μελεσσανάκη, Αναστασία Καραβόλια και Γιώργο Σασλή – Θεοτοκάτο.

Με τη λογοπαθολόγο – συγγραφέα Μαρία Ρουσοχατζάκη και με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων, ταξιδέψαμε σε αγαπημένα μέρη της Κρήτης, και στο τέλος χορέψαμε παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς με τον Όμιλο Παιδείας και Πολιτισμού ‘Αετογιάννης’.

Εκ μέρους των Εκδόσεων Ίτανος που οργάνωσε και στήριξε την εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, η φιλόλογος και μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Ίτανος Άννα Μακράκη παρουσίασε το βιβλίο, ενώ την ιδιαίτερη βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος Γωγώ Σωτηρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook