Με επιστολή του προς τη Super League ο Α.Ο. Χανιά ζητάει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο Περιβολίων, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Football League 2 με τον Αχαρναϊκό.
Αναλυτικά η επιστολή:
\”Χανιά 10 Δεκεμβρίου 2012
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ: SUPER LEAGUE
ΥΠ’ ΟΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΜΩΡΑΛΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε
Σας παρακαλούμε να επιδείξετε όλη την καλή διάθεσή σας και να επιτρέψετε την χρήση του Δημοτ. Γηπέδου Περιβολίων Χανίων για την διεξαγωγή του αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Football League2 Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Αχαρναϊκός την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15.00, αφού λάβετε υπ’ όψη σας τις εξής σημαντικές παραμέτρους και νέα στοιχεία που έχουν προκύψει εν των μεταξύ:
1. O χλοοτάπητας του γηπέδου είναι σε αρίστη κατάσταση, έχει παραδοθεί ήδη προς χρήση, μετά την συντήρηση – επανασπορά του και ήδη διεξήχθησαν οι αγώνες Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 29/11/2012 και Πλατανιάς – Βέροια 009/12/2012.
2. Η ΠΑΕ Πλατανιάς αγωνίζεται στις 16/12/2012 εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό
3. Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με αίτημά της – την περυσινή αγωνιστική περίοδο – ζήτησε και πέτυχε την έγκριση χρηματοδότησης και κατασκευής του στεγάστρου του γηπέδου Περιβολίων από τον Δήμο Χανίων.
Είναι άδικο σήμερα, να εκδιωχθεί από το γήπεδο Περιβολίων η ιστορική ομάδα του Νομού Χανίων που τόσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο και να αγωνίζεται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων υπό κακές καιρικές συνθήκες και απαράδεκτες, λόγω εγκατάλειψης, γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Δεν υπάρχει ούτε πετρέλαιο για την χρήση ζεστού νερού από τους αθλητές.
4. Ο Δήμος Χανίων, ιδιοκτήτης του γηπέδου Περιβολίων, συνηγορεί στην παραχώρηση χρήσης για τον αγώνα αυτό. Μάλιστα υπάρχει και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ να αγωνίζεται στο ανακαινισμένο γήπεδο Περιβολίων.
5. Τυχόν άρνηση παραχώρησης της χρήσης του γηπέδου Περιβολίων και στην ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, πέραν της ΠΑΕ Πλατανιάς, θα επιδεινώσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων και των φιλάθλων τους, θα οδηγήσει σε επεισόδια και δικαστικές διαμάχες και γενικά δεν θα βοηθηθεί η πρόοδος και η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στα Χανιά.
Ήδη, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά εκ μέρους της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ κατά του Δημάρχου Χανίων κ. Σκουλάκη για παρατυπίες στην ανακατασκευή του γηπέδου Περιβολίων για την διεξαγωγή των αγώνων της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες με την πεποίθηση ότι θα επιλεχθεί η δικαιότερη και καλύτερη λύση προς όφελος όλων μας.
Για την ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ
Ο πρόεδρος
Νικόλαος Λαγομιτζής\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook