Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έξω από την 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά εξαιτίας ενός τροχαίου που πήρε απρόσμενη τροπή και για το οποίο αναμένεται να υποβληθούν μηνύσεις από στρατιωτικούς της μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, αιτία στάθηκε ένας νεαρός ηλικίας 21 ετών ο οποίος εκτός εαυτού επιτέθηκε σε στρατιωτικό της 115 ΠΜ ενώ προκάλεσε ζημιές και σε Νοσοκομειακό Ασθενοφόρο της Μονάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος κινούνταν με δίκυκλο όχημα όταν στο ύψος της 115 ΠΜ συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είχε εξέλθει της μονάδας και στο οποίο επέβαινε στρατιωτικός.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφριά ο νεαρός. Στο σημείο έσπευσε Νοσοκομειακό της Μονάδας αλλά και στρατιωτικός γιατρός προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Όμως ο νεαρός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, άφησε όλους έκπληκτους καθώς σαν μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε τόσο στον γιατρό, σπάζοντας μια συσκευή οξυγόνου την οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει,  όσο και στο ασθενοφόρο της μονάδας σπάζοντας δύο τζάμια του οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ εξετάζεται ο 21χρονος να ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Στρατιωτικοί της 115 ΠΜ δήλωσαν σε αστυνομικούς  ότι προτίθεται να προβούν σε μηνύσεις σε βάρος του νεαρού τόσο για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν όσο και για τις φθορές που ο νεαρός προξένησε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook