Τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τον περασμένο Απρίλη, ο χώρος όπου στεγάζεται το ΚΤΕΛ Χανίων, έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά και δε θυμίζει σε τίποτα την παλιά εικόνα που όλα αυτά τα χρόνια, οι Χανιώτες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης είχαν συνηθίσει. Ο χώρος πλέον έχει γίνει μοντέρνος, καθαρός και ευχάριστος στον επισκέπτη, όπως αρμόζει δηλαδή σε μια από τις βασικές πύλες εισόδου της πόλης των Χανίων.

Ανάδοχος του έργου, είναι η εταιρεία MEGA PLACE των Αφών Χιωτάκη, η οποία σε κλίμα άψογης συνεργασίας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ, μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ολοκληρώσει τις εργασίες και να παραδώσει ένα πραγματικό κόσμημα στο κέντρο της πόλης, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές (πρόβλεψη για ΑμΕΑ, διόδους πεζών, ράμπες κ.α.). Η εταιρεία έχοντας ήδη την εμπειρία λειτουργίας αντίστοιχων καταστημάτων, εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Την μελέτη και την κατασκευή ανέλαβε η εταιρία DECO Δόμηση ΟΕ.


\"\"

\"\"

Στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιαμόρφωσης του χώρου του ΚΤΕΛ, εντάσσεται η δημιουργία νέων γραφείων διοίκησης και αποθήκης εμπορευμάτων, η δημιουργία νέων χώρων αναμονής, καταστημάτων, καφέ – εστιατορίου καθώς και η αναμόρφωση του εξωτερικού χώρου με στέγαστρα, εκδοτήρια και σύγχρονους χώρους στάθμευσης.

Ειδικότερα, οι νέοι χώροι περιλαμβάνουν τα παρακάτω καταστήματα:

Sweet Corner: Self-service café, όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει καφέ, ροφήματα, χυμούς, σάντουιτς, κρουασάν, σφολιάτες πίτσες κλπ. σε πολύ καλές τιμές. Επιπλέον, μπορεί κάποιος να απολαύσει μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά και παγωτά.

\"\"

\"\"

\"\"   \"\"

Κρητική κουζίνα: Self-Service εστιατόριο με κρητικά φαγητά, τα οποία μαγειρεύονται καθημερινά στο χώρο. Από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα υλικά, από ντόπιους παραγωγούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως και στο Sweet Corner, υπάρχει δυνατότητα και για delivery.

\"\"

Mini market: Πωλούνται είδη πρώτης ανάγκης, καπνός, ψιλικά, ελληνικός και ξένος τύπος, βιβλία, χαρτικά, σουβενίρ και πολλά παραδοσιακά κρητικά προϊόντα (κρασί, μέλι, ελιές, λάδι, βότανα, είδη λαϊκής τέχνης κλπ).

\"\"

\"\"

\"\"   \"\"

Internet spot: Υπολογιστές με γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο

\"\"

Οι πολύ θετικές εντυπώσεις των επισκεπτών, αλλά και των κατοίκων της πόλης των Χανίων, καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ευχάριστη αυτή αλλαγή. Μάλιστα, οι νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ, έχουν γίνει ήδη χώρος-στέκι για την πόλη των Χανίων και έχουν δώσει μια νέα όψη στην ευρύτερη περιοχή.

Μια όψη που ταιριάζει στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook