Βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση μέχρι το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 15 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

ΧΑΝΙΑ
Βροχή το πρωί και αραιές νεφώσεις στην συνέχεια προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Βροχή προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/12, ο ουρανός θα είναι το πρωί αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook