Χωρίς το καθημερινό τους γεύμα έμειναν την Παρασκευή οι 30 από τους 80 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων, εξαιτίας της απεργίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία στέρησε και 200 γεύματα έκτακτης βοήθειας από μαθητές σχολείων.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γ.Καμίνης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απεργία στα μαγειρεία, που εμπόδισε την καθορισμένη παροχή των γευμάτων, παρά την προσπάθεια του Δήμου και των παιδαγωγών να καλύψουν το κενό με την διανομή πρόχειρων γευμάτων.

Αντιδρώντας στη στάση του κ. Καμίνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων (ΣΕΔΑ) Β.Πολυμελόπουλος, και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ.Μπαλασόπουλος, ανταπέδωσαν τις επικριτικές δηλώσεις κατά την πορεία των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Σάββατο και την Κυριακή, θα συνεχισθούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αποχή από κάθε υπηρεσία, όπως και από την αποκομιδή απορριμμάτων. Την Κυριακή η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συσκεφθεί για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook