Οι Ι.Μ. Κυδωνίας & Αποκορώνου και Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου και η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, συνδιοργανώνουν Τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης και αγάπης, για την ενίσχυση των συσσιτίων και των φιλόπτωχων δράσεων των δύο Μητροπόλεων.

Ο τηλεμαραθώνιος θα διεξαχθεί από τα στούντιο της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης στα Χανιά και στο Ρέθυμνο την Πέμπτη, 20-Δεκεμβρίου-2012 από τις 14.30 το μεσημέρι.

Σε σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση συμμετοχής και προσφοράς τονίζεται ότι

«Η ανάγκη για την οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων αγάπης της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου και των συσσιτίων και φιλόπτωχων δράσεων της Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ας ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου σε ένα τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης, ώστε η ελπίδα της αλληλοβοήθειας να νικήσει τη θλίψη και την απογοήτευση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σύνθημα μας είναι «Γιορτινό Τραπέζι για όλους», γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό, να έχουν ένα χέρι βοήθειας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Προσφέρουμε όλοι μας από λίγα ώστε να εξασφαλίσουμε το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο για όλους τους συνανθρώπους μας.

Απώτερος στόχος είναι, όλοι μαζί, το βράδυ της Πέμπτης να μην επιτρέψουμε να αυξηθεί η πείνα και η δυστυχία των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας. Από τις 14.30 το μεσημέρι με την συμβολή και των ραδιοφωνικών εκπομπών σε Χανιά και Ρέθυμνο θα συγκεντρώνονται προσφορές από όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους.


Είναι αναγκαίο να σταθούμε όλοι δίπλα στους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε».

Ζητάμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας, ώστε να πολλαπλασιαστούν οι μερίδες του συσσιτίου αγάπης και να διευκολύνουμε συμπολίτες μας, οι οποίοι δυσκολεύονται ακόμη και να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους και την οικογένεια τους.