Η Vodafone, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η Vodafone, πιστή στη στρατηγική της για τη διαρκή υποστήριξη του αθλητισμού και της νεολαίας, στέκεται και φέτος δίπλα στα αθλητικά τμήματα του ΟΦΗ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο, ενισχύοντας τη σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρητικός σύλλογος ιδιαιτέρως στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

Ο κ. Δημήτρης Μίσσας, Περιφερειακός Διευθυντής της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση της χορηγίας της Vodafone στον ΟΦΗ αποτελεί μια λογική συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μας. Στους ανθρώπους της ομάδας βρήκαμε άξιους συνεργάτες οι οποίοι με την αγάπη τους για τον αθλητισμό, εκφράζουν και τη δέσμευση της Vodafone για την υποστήριξη του συλλογικού αθλητισμού. Η χορηγία της Vodafone αποτελεί την έμπρακτη προσπάθεια μας αφενός να υποστηρίξουμε με ενεργό τρόπο τα τμήματα του ΟΦΗ και αφετέρου να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία στην οποία ο Σύλλογος έχει βαθιές και ισχυρές ρίζες».

Ο Mάνθος Πουλινάκης, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ δήλωσε: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί την Vodafone που για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στο χορηγικό μας πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ. Η πολυετής συνεργασία μας έχει να παρουσιάσει μόνο οφέλη και για τις δύο πλευρές και ευχόμαστε να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια.»

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την επέκταση της συνεργασίας με τη Vodafone τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος Βασίλης Ξημέρης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά η Vodafone είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθεια που κάνουμε ως Σωματείο. Στις δύσκολες μέρες που περνάει ο αθλητισμός, χωρίς την βοήθεια της Vodafone θα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Vodafone για την μεγάλη βοήθεια που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια Ο.Φ.Η.».

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και Έφορος του τμήματος στίβου Παναγιώτης Αντωνακάκης δήλωσε: «Η οικογένεια στίβου του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρία Vodafone για την ανανέωση της χορηγίας της για την νέα αγωνιστική χρονιά 2012-2013. Η χορηγία αυτή αποτελεί για εμάς σημαντική στήριξη, ηθική και οικονομική, στη προσπάθεια μας να κρατήσουμε τη νεολαία της πόλης μας στα στάδια και το τμήμα στίβου του ΟΦΗ στα κορυφαία σωματεία της χώρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook