Το υπερσύγχρονο πρατήριο Shell στο Σπαθοβούνι Κορινθίας απέσπασε το πρωτοεμφανιζόμενο Βραβείο «Retail Store – Πρατήρια Καυσίμων» του καταξιωμένου θεσμού των RETAILBUSINESS AWARDS 2012 που διοργανώθηκε και φέτος από τον εκδοτικό οργανισμό DIRECTION και το περιοδικό RETAIL BUSINESS, επιβραβεύοντας έτσι την Coral για τη δέσμευση, τη συνέπεια και τη συνέχεια στην ανάπτυξη του δικτύου της.

H τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, απέδειξε για ακόμη μια χρονιά πως ο κλάδος έχει λόγους να αισιοδοξεί και να γιορτάζει, ενώ σύσσωμο το λιανεμπόριο δήλωσε «παρών», επιβραβεύοντας τους καλύτερους του 2012.

Παρουσία περισσότερων από 750 στελεχών της αγοράς του λιανεμπορίου, της βιομηχανίας και της επικοινωνίας, καθώς και εκπροσώπων του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, ο Γιώργος Θωμαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Coral, δήλωσε παραλαμβάνοντας το Βραβείο:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ένα πρατήριο Shell τιμάται σήμερα ως το καλύτερο στην Ελλάδα. Η δέσμευση μας απέναντι στον πελάτη είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα καύσιμα και το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης γι αυτό και επενδύουμε διαρκώς στο δίκτυό μας. Σας ευχαριστώ θερμά για την βράβευση την οποία αποδέχομαι εκ μέρους όλων των ανθρώπων μας που εργάζονται καθημερινά στα πρατήριά μας».

Το πρατήριο Shell στο Σπαθοβούνι Κορινθίας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι πελάτες του μπορούν να βρουν το σύνολο των καυσίμων της εταιρείας, ενώ στους οδηγούς προσφέρονται επίσης υπηρεσίες ελέγχου λιπαντικών, πίεσης ελαστικών, κατάστασης υαλοκαθαριστήρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οδηγοί που επισκέπτονται το νέο πρατήριο έχουν τη δυνατότητα μέσω του καταστήματος ευκολίας mini market να καλύψουν κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και να βρουν είδη όπως οδικούς χάρτες, ποικιλία προϊόντων φροντίδας αυτοκίνητου, αλλά και αναψυκτικά, σάντουιτς, σνακ κλπ. Τέλος, στο πρατήριο λειτουργεί snack bar, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα και να απολαύσουν το σνακ ή τον καφέ τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook