Με μία ξεχωριστή εκδήλωση, οι μαθητές των σχολείων της Επισκοπής του Δήμου Χερσονήσου, ετοιμάζονται να υποδεκτούν τα φετινά Χριστούγεννα! Μάλιστα, θα έχουν και το προνόμιο… ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης, να επισκεφτεί πρώτα το χωριό τους, πρώτου μοιράσει δώρα στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής, όπου πολλά δώρα και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, με στολίδια, που οι ίδιοι έφτιαξαν. Ο ήχος των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, από την χορωδία «Μαγική Ομάδα» θα δώσει την δική του νότα στις εκδηλώσεις, ενώ θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι, από καθηγητές της παιδαγωγικής θεάτρου Κρήτης.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, θα φτάσει στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής. Ο αγαπημένος Άγιος των μικρών αλλά και μεγάλων παιδιών θα μοιράσει πλούσια δώρα στα παιδιά της Επισκοπής, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του, πρωτού συνεχίσει το μακρινό του ταξίδι.

Την σκυτάλη της εκδήλωσης θα την πάρει ο Μάγος DRAGON, ο οποίος με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα θα μαγέψει τους μικρούς μαθητές της Επισκοπής, οι οποίοι στην συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Θα ακολουθήσουν κρητικοί παραδοσιακοί χοροί από το συγκρότημα ΙΣΤΑΜΝΟ, υπό τον ήχο της κρητικής λύρας.

Το μουσικοχορευτικό εορταστικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί στις 7 το απόγευμα, με χορούς και τραγούδια από τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Επισκοπής.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού Επισκοπής, του Νηπιαγωγείου Επισκοπής, του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής, του Γυμνασίου Επισκοπής και του Λυκείου Επισκοπής.

Όλοι οι Σύλλογοι θα προσφέρουν πλούσια εδέσματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook