Στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια, θα βρεθεί η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από τις 23 έως τις 29 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας προετοιμασία στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:

Μία πολύ σημαντική εμπειρία θα ζήσει η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 29 του μήνα θα βρεθεί στη Βουλγαρία πραγματοποιώντας προετοιμασία στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ.

Η αποστολή που αποτελείται από 16 αθλητές, τον προπονητή της ομάδας Κώστα Τζιλιβάκη και μία συνοδό θα αναχωρήσει το Σάββατο (22/12) ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και από εκεί οδικώς για τη Σόφια.

Ο Ν.Ο.Χ. θα τύχει φιλοξενίας από την Γ.Γ.Α. της γειτονικής χώρας και η προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί, αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου της αγωνιστικής ομάδας ενόψει των διοργανώσεων που έπονται μέσα στο 2013.  

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:
Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιώργος Στόιτσος, Αλέξανδρος Πιταροκοίλης, Στέλιος Μαρακάκης, Μανώλης Κτενιαδάκης, Βαγγέλης Ντουσάκης, Θανάσης Κάχρης, Νίκος Τρουλλινός, Κατερίνα Καβαλιεράκη, Άννα Αποστολάκη, Βαρβάρα Μποφίλη, Κατερίνα Φωκά, Ιωάννα Μυλωνάκη, Βερονίκη Ντουσάκη, Μαράνια Λελάκη, Άννα Χατζηδάκη 
Συνοδοί: Κώστας Τζιλιβάκης (προπονητής), Αμάντα Λεμοντζόγλου. 

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Κολύμβησης όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, συνέβαλλε στο μέτρο των δυνατοτήτων του και σε αυτή την αποστολή.