Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς φέτος για κάποιους τυχερούς μαθητές του Δήμου Φαιστού εκπληρώνοντας ένα από τα βασικά αιτήματα των μαθητών που ήταν η προμήθεια νέων υπολογιστών.

Συγκεκριμένα ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone Hellas δώρισαν, το προηγούμενο διάστημα, 6 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα παρακάτω Δημοτικά Σχολεία: Πόμπιας, Ζαρού, Αντισκαρίου, Καλυβιανής, 2ο Τυμπακίου και 2ο Μοιρών.

Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη συνοδευόμενη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο παρέδωσε στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων τα χρήσιμα εργαλεία για να μπορούν οι μαθητές να ανακαλύψουν το μαγικό χώρο της πληροφορικής από κοντά και να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες του σχολείου.

 Η Δήμαρχος με αφορμή τη δωρεά των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία του Δήμου Φαιστού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Δήμος Φαιστού, με έμφαση τον τομέα της εκπαίδευσης, που τον θεωρεί πρωταρχικής σημασίας, είναι ανοιχτός σε τέτοιες συνεργασίες που στηρίζουν τη νεολαία και προάγουν τον πολιτισμό και την παιδεία.

Η διάθεση τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία του Δήμου μας, είναι μια κίνηση που ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και όλοι μας την υποστηρίζουμε και την επικροτούμε. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους μαθητές του Δήμου Φαιστού καλή πρόοδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook