Με δυο βασικές απουσίες θα παραταχθεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αίαντα στη Σαλαμίνα ο Πλατανιάς. Ο Τίμος Καβακάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Παληγεώργο και Μουνάφο, που έχουν συμπληρώσει κάρτες, με τους Γεωργόπουλο και τον Νούτσο (μάλλον) να παίρνουν την θέση τους στο αρχικό σχήμα.

 

Ο Παληγεώργος είχε συμπληρώσει 7 κάρτες στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ και έχει δηλωθεί να «ξεχρεώσει» στα παιχνίδια με Αίαντα στη Σαλαμίνα και Ηρακλή στα Ψαχνά. Ο Μουνάφο από την άλλη συμπλήρωσε στο ματς του Πύργου με τον Πανηλειακό 4 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Τετάρτης.

 

Ο Καβακάς πάντως για το κέντρο της άμυνας είχε δοκιμάσει από το εντός έδρας 3-0 με τον Παναιγιάλειο τον Σάκη Γεωργόπουλο που θα είναι και κόντρα στον Αίαντα ο «παρτενέρ» του Μηνά Τζανή. Για την θέση του Μουνάφο μάλλον πως έχει προβάδισμα ο Σάκης Νούτσος για να την καλύψει.

 

Ο προπονητής του Πλατανιά πήρε μαζί του στην αποστολή, που αναχώρησε το μεσημέρι από τα Χανιά για την Αθήνα, τους: Λιούρδη, Βλαχάκη, Τζανή, Γεωργόπουλο, Παπαδημητρίου, Κατρανίτσα, Αθανασιάδη, Τσοντάκη, Μαζιώτη, Πότσι, Κομπογεννιτάκη, Μιρτσέτα, Προβατίδη, Νούτσο, Πιτσόκο, Μπαξεβάνη, Κατσικοκέρη και Μαρτσάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook