Από την τραγωδία στο δημοτικό σχολείο του Νιούτον, μέχρι τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και τις περιπέτειες μιας ξεστρατισμένης αρκούδας, το πρακτορείο Associated Press επέλεξε τις δέκα χαρακτηριστικότερες φωτογραφίες του 2012.

\"\"
Ο Τομ Σάλιβαν (κέντρο) αγκαλιάζει την οικογένειά του και φωνάζει μάταια για τον γιο του, Άλεξ Σάλιβαν, ο οποίος είχε πάει να δει την ταινία Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει στο σινεμά της Ορόρα στο Κολοράντο όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ.

\"\"
Οι μαθητές σχηματίζουν ουρά καθώς η αστυνομία του Κονέκτικατ τα απομακρύνει από το δημοτικό σχολείο του Σάντι Χουκ στο οποίο έχει εισβάλει ένας ένοπλος νεαρός.

\"\"
Ένας Σύρος κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα του γιού του που σκοτώθηκε από τις δυνάμεις του συριακού στρατού κοντά στο Χαλέπι.

\"\"
Ο εξόριστος Θιβετιανός Τζ.Γιεσί τρέχει ουρλιάζοντας στο Νέο Δελχί έχοντας αυτοπυρποληθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου Ζου Ζιντάο στην Ινδία.

\"\"
Ο Αυστριακός πιλότος Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ πηδά από την κάψουλα του Red Bull Stratos για να καταρρίψει το ρεκόρ ύψους και ταχύτητας σε ελεύθερη πτώση.

\"\"
Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia γέρνει στο πλάι μετά την πρόσκρουσή του σε ύφαλο του νησιού Τζίλιο τον Ιανουάριο

\"\"
Η Σαμάνυα Αρεβάλο Σαλίνας από το Εκουαδόρ ξεκινά την αναμέτρηση στα 800 μέτρα ελεύθερο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στις 2 Αυγούστου.

\"\"
Μια αρκούδα που περιπλανιόταν σε φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Μπούλντερ πέφτει από ένα δέντρο λόγω του αναισθητικού που της έριξε η δασική υπηρεσία στις 26 Απριλίου

\"\"
Ένα ολόκληρο πάρκινγκ με ταξί έχει πλημμυρίσει λόγω του κυκλώνα Σάντι στο Χόμποκεν του Νιού Τζέρσι στις 30 Οκτωβρίου.

\"\"
O υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ αναμετράται με τον Μπαράκ Ομπάμα στο δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ στις 16 Οκτωβρίου 2012.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook